Ota yhteyttä

Kannustan olemaan yhteydessä, sillä sinä ehkä tiedät paremmin mitä voisimme yhdessä tehdä. Ota yhteyttä niin moni asia selviää. Parhaiten minut saa kiinni puhelimitse +358 44 0265 166 tai vaikka sähköpostilla valtteri.karjula@gmail.com. Voit myös laittaa kontakti-tai kaveripyyntöä Facebookissa tai LinkedInissä! Sosiaalinen media on erittäin tehokas tapa saada minut kiinni nopeasti ja jatkaa keskustelua siellä.

Ota yhteyttä – miksi?

  • Kaipaat sparrausta markkinoinnissa, sosiaalisessa myynnissä, sosiaalisessa mediassa, luovassa työssä tai kirjoittamisessa
  • Mietit miten työllistyä oman somepresenssin kautta
  • Tarvitset live-bloggaajaa tai sisällöntuottajaa
  • Haluaisit lähteä skeittamaan
  • Haluat vain kahvitella ja tutustua lisää

Tämä ei aivan täysin liity yhteyden ottamiseen, mutta kannustan sinua verkostoitumiseen. Kerron yhden oman esimerkin, kun vuosia vuosia sitten päätin alkaa verkostoitumaan ihan työnhaun mielessä. Halusin opiskeluiden jälkeen varmistaa itselleni jonkun työpaikan ja ajattelin jo silloin työpaikkojen asuvan ihmisissä. Joku tarvitsi jossain itselleen työkaveria, alaista tai esimiestä – siksi siis kannatti olla yhteydessä muihin ihmisiin!

Aloitin oman verkostoitumisen mahdollisimman luonnollisesti ja siksi se tapahtui sosiaalisen median kautta. Ensiksi halusin saada omaan LinkedIniin vähintään 500 ihmistä. Toisekseen keräsin muihin kanaviin seurattavia ja mielenkiintoisia persoonia, samalla kun jatkoin systemaattista verkostoitumista. Otin yhdeksi tavoitteeksi ylittää oman kotipaikkakuntani Pattijoen vanhan asukasluvun, joka oli ennen kuntaliitosta Raahen kanssa 6 253 kappaletta.

Tällä hetkellä olen päässyt verkostossani tuohon tavoitteeseen, että jos ennen minun piti kiivetä Pattijoen kirkon torniin huutamaan tuolle samalla ihmismäärälle, nykyään voin sen tehdä yhdellä enterin painalluksella. Ainakin näin periaatteessa. Tämä tarina kuitenkin kiteyttää sen mistä sosiaalisessa mediassa on kyse.