Ota yhteyttä

Vaikka en ole yrittäjä tai tee omaa liiketoimintaa, kannustan olemaan minuun yhteydessä. Sinulla nimittäin saattaa olla joku ehdotus mitä voisimme yhdessä tehdä? Ota siksi yhteyttä!

Parhaiten minut saa kiinni puhelimitse +358 44 0265 166 tai vaikka sähköpostilla valtteri.karjula@gmail.com. Voit myös laittaa kontakti-tai kaveripyyntöä Facebookissa tai LinkedInissä! Sosiaalinen media on erittäin tehokas tapa saada minut kiinni nopeasti ja jatkaa keskustelua siellä.

Ota yhteyttä – miksi?

  • Kaipaat sparrausta markkinoinnissa, myynnissä tai sisällöntuotannossa
  • Mietit miten myyt tuotteitasi tai palveluasi sosiaalisen median välityksellä
  • Tarvitset live-bloggaajaa tai sisällöntuottajaa johonkin akuuttiin tarpeeseen
  • Haluat tietää vastauksia, kuinka työllistyä sosiaalisen median kautta
  • Haluat vain kahvitella ja tutustua lisää

Kerron vielä lopuksi yhden oman tarinan, kun vuosia vuosia sitten päätin alkaa verkostoitumaan ihan työnhaun mielessä. Tarina liittyy verkostoitumiseen, mutta lopulta yhteydenottoon. Halusin siis opiskeluiden jälkeen varmistaa itselleni jonkun työpaikan ja ajattelin jo silloin työpaikkojen asuvan ihmisissä. Eli siis kokoajan joku tarvitsee jossakin itselleen työkaveria, alaista tai esimiestä.

Tämän tiedon kanssa aloin verkostoitumaan toisiin, jotta löytäisin joskus itsekin töitä. Ensiksi halusin saada omaan LinkedIniin vähintään 500 ihmistä. Toisekseen keräsin muihin kanaviin seurattavia ja mielenkiintoisia persoonia, samalla kun jatkoin systemaattista verkostoitumista. Otin yhdeksi tavoitteeksi ylittää oman kotipaikkakuntani Pattijoen vanhan asukasluvun, joka oli ennen kuntaliitosta Raahen kanssa 6 253 kappaletta.

Löysin lopulta oman sosiaalisen median välityksellä töitä. Sen lisäksi kasvatin verkostoani kuin huomaamatta. Jos ennen minun piti kiivetä Pattijoen kirkon torniin huutamaan isolle väkijoukolle, nykyään voin sen tehdä yhdellä enterin painalluksella oman somen välityksellä. Ehkä tämä tarina kannustaa ottamaan minuun yhteyttä.