Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, sillä koskaan ei tiedä mitä voisi tapahtua. Parhaiten minut saa kiinni puhelimitse +358 44 0265 166 tai vaikka sähköpostilla valtteri.karjula@gmail.com. Voit myös laittaa kontakti-tai kaveripyyntöä Facebookissa tai LinkedInissä! Sosiaalinen media on erittäin tehokas tapa saada minut kiinni nopeasti ja jatkaa keskustelua siellä.

Ota yhteyttä – miksi?

  • Tarvitset live-bloggaajaa
  • Kaipaat sparrausta markkinoinnissa, sosiaalisessa myynnissä, sosiaalisessa mediassa, luovassa työssä tai kirjoittamisessa
  • Mietit miten työllistyä oman somepresenssin kautta
  • Haluaisit lähteä skeittamaan
  • Haluat vain kahvitella ja tutustua

Ottamalla yhteyttä voi asioihin vaikuttaa

Tämä ei aivan täysin liity yhteyden ottamiseen, mutta haluan kannustaa sinua olemaan avoin ja rohkea. Kerron yhden oman esimerkin, kun vuosia vuosia sitten päätin alkaa verkostoitumaan ihan työnhaun mielessä. Halusin opiskeluiden jälkeen varmistaa itselleni jonkun työpaikan ja ajattelin jo silloin työpaikkojen asuvan ihmisissä. Joku tarvitsi jossain itselleen työkaveria, alaista tai esimiestä – siksi siis kannatti olla yhteydessä muihin ihmisiin!

Aloitin oman verkostoitumisen mahdollisimman luonnollisesti ja siksi se tapahtui sosiaalisen median kautta. Ensiksi halusin saada omaan LinkedIniin vähintään 500 ihmistä. Toisekseen keräsin muihin kanaviin seurattavia ja mielenkiintoisia persoonia, samalla kun jatkoin systemaattista verkostoitumista. Otin yhdeksi tavoitteeksi ylittää oman kotipaikkakuntani Pattijoen vanhan asukasluvun, joka oli ennen kuntaliitosta Raahen kanssa 6 253 kappaletta.

Tällä hetkellä olen päässyt verkostossani tuohon tavoitteeseen, että jos ennen minun piti kiivetä Pattijoen kirkon torniin huutamaan tuolle samalla ihmismäärälle, nykyään voin sen tehdä yhdellä enterin painalluksella. Ainakin näin periaatteessa.

Muista siis ottaa yhteyttä!