Muualla julkaistut artikkelit

Tein alun perin kotisivuni siksi, että minulla olisi jokin alusta, missä voisin esitellä ja säilöä sisällöntuotantoa, mitä olen tehnyt. Kirjoitetut artikkelit voidaan julkaista moneen muuhunkin paikkaan kuin pelkästään omille kotisivuilleni, joten säännöllisen epäsäännöllisesti nostan mielestäni parhaimpia artikkeleja tänne.

Psykologi Robert Boice kertoo kirjassaan Professors as writers, että ihmisten ongelmanratkaisutaidot ja luovuus paranevat, jos he kirjoittavat paljon.

Markkinoinnissa sisällöntuotanto ja kirjoitustaito ovat aivan keskiössä. Olen ehtinyt vuoteen 2021 mennessä julkaisemaan jo yli 150 artikkelia ja ne löytyvät kaikki internetin syövereistä. Tyypillisesti artikkeli kokoaa kaiken sisällöntuotannon yhteen, jolloin artikkelit voivat sisältää sekä tekstiä että videota. Myös audio sekä muut visuaaliset tekemiset ovat nykyään osa sisällöntuotantoa.

Artikkelit muualla

Näiden artikkelien lisäksi löydät lisää kirjoituksiani blogin puolelta. Tyypillisesti kirjoitetut julkaisut käsittelevät työelämää ja urheilua. Markkinointi ja pesäpallo nousevat aiheista selkeästi esille. Samoin sosiaalinen media.